Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti EM&T Consulting s.r.o. , se sídlem Petržílkova 1436/35, Praha 5, 158 00, IČ: 06488340, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 282953 (dále jen „Ocean Spice“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo

1. Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem vytvoření rezevace. Tyto údaje budou Ocean Spice zpracovány po dobu 1 roku.

2. Ocean Spice shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

TypNázevÚčelExpiracePřístup k informacím
Analytika_gaTento soubor cookie je nainstalován službou Google Analytics. Soubor cookie se používá k výpočtu dat návštěvníků, relací, camapignů a sledování využití stránek pro přehled analytických stránek. Soubory cookie ukládají informace anonymně a přidělují generované číslo, které identifikuje jedinečné návštěvníky.2 rokyGoogle Analytics
Analytika_gidTento soubor cookie je nainstalován službou Google Analytics. Soubor cookie slouží k ukládání informací o tom, jak návštěvníci používají webovou stránku, a pomáhá při vytváření analytického přehledu o tom, jak web wbsite dělá. Shromážděná data včetně počtu návštěvníků, zdroje, z nichž pocházejí, a stránek, které byly vytvořeny v anonymní podobě.1 denGoogle Analytics
Výkon_gatTyto soubory cookie jsou nainstalovány společností Google Universal Analytics, aby omezily rychlost žádostí o omezení sběru dat na stránkách s vysokou návštěvností.1 minutaGoogle Analytics

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Petržílkova 1436/35, Praha 5, 158 00

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  •     Poskytovatel softwaru A2 Hosting, Inc.
  •     Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • na přenositelnost údajů
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud

Bohužel Vám musíme oznámit, že restaurace bude od 16.října uzavřena.

Doufáme, že se budeme moci potkat opět za příznivějších podmínek na jaře.

Naše ostatní pobočky jsou Vám plně k dispozici.

V případě vlastnictví voucheru nás prosím kontaktujte na info@oceanspice.cz