Speciality šéfkuchaře

Salmon Kari

320 Kč

Losos v lehce ostré omáčce s koriandrem a zázvorem.

150g 4,8,10,12

Abudhi kuřecí

259 Kč

Kuřecí plněné směsí oříšků a rozinek, servírované s šafránem a omáčkou z kešu oříšků.

150g 8,10,12 / jemné

Jehněčí Rejala

280 Kč

Zahuštěná omáčka se smaženou cibulí, jogurtem, česnekovo-zázvorovou pastou a bengálským kořením.

150g 7,8,10,12 / jemné

Kuřecí Fenugreek

225 Kč

Marinováno a opečeno v tandooru, základem je rajčatovo-cibulová omáčka, koření pískavice.

150g 7,8,10,12 / jemné až středně pálivé

Jehněčí Roganjosh

280 Kč

Delikátní jehněčí pokrm původně z oblasti Kašmíru s aromatickým kořením.

150g 7,8,12 / jemné až středně pálivé