Logo

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti EM&T Consulting s.r.o. , se sídlem Petržílkova 1436/35, Praha 5, 158 00, IČ: 06488340, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 282953 (dále jen „Ocean Spice“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo

1. Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem vytvoření rezevace. Tyto údaje budou Ocean Spice zpracovány po dobu 1 roku.

2. Ocean Spice shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

 
Typ Název Účel Expirace Přístup k informacím
Analytika _ga Tento soubor cookie je nainstalován službou Google Analytics. Soubor cookie se používá k výpočtu dat návštěvníků, relací, camapignů a sledování využití stránek pro přehled analytických stránek. Soubory cookie ukládají informace anonymně a přidělují generované číslo, které identifikuje jedinečné návštěvníky. 2 roky Google Analytics
Analytika _gid Tento soubor cookie je nainstalován službou Google Analytics. Soubor cookie slouží k ukládání informací o tom, jak návštěvníci používají webovou stránku, a pomáhá při vytváření analytického přehledu o tom, jak web wbsite dělá. Shromážděná data včetně počtu návštěvníků, zdroje, z nichž pocházejí, a stránek, které byly vytvořeny v anonymní podobě. 1 den Google Analytics
Výkon _gat Tyto soubory cookie jsou nainstalovány společností Google Universal Analytics, aby omezily rychlost žádostí o omezení sběru dat na stránkách s vysokou návštěvností. 1 minuta Google Analytics

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Petržílkova 1436/35, Praha 5, 158 00

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  •     Poskytovatel softwaru A2 Hosting, Inc.
  •     Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • na přenositelnost údajů
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud